بازخورد درباره این کالا

پیچ و رولپلاک ترافیکی | پیچ استاپر | رول بولت

از 0 رای

20,000 تومان

محصولات مشابه

نقد و بررسی تخصصی پیچ و رولپلاک ترافیکی | پیچ استاپر | رول بولت

پیچ و رولپلاک ترافیکی | پیچ استاپر | رول بولت

 

معرفی پیچ رول پلاک نمره ۱۲ :

برای متصل کردن قطعات به سطوح مختلف روش‌های گوناگونی مانند استفاده از میخ، پرچ، جوش و پیچ و رول ‌پلاک وجود دارد. جهت اتصال صحیح و مقاوم برخی لوازم ترافیکی بهتر است که از پیچ و رول پلاک مناسب استفاده کنید. برای لوازمی همچون استوانه ، سرعت گیر ، کار استاپر ( جدا کننده ) و…. می توتنید از این محصول استفاده کنید.

مشخصات این محصول :

  1. ارتفاع پیچ : 12 cm
  2. ارتفاع رول پلاک : 10 cm
  3. جنس پیچ : فولادی با سر خودرو و شیش گوش
  4. جنس رول پلاک : پلاستیک

بررسی پیچ و رول پلاک :

محصولی که در تصویر مشاهده می‌کنید پیچ و رول ‌پلاکی 12 cm است. این پیچ و رول‌پلاک در مقایسه با سایر پیچ و رول‌پلاک‌های معمولی ، سایز بسیار بزرگتری دارد. ازاین محصول برای کارهای سنگین‌تر که فشار بیشتری به روی قطعه‌ی پیچ شده وارد می‌شود استفاده می‌کنند. سر پیچ این محصول به صورت شش گوش است و برای بستن باید از آچار تخت یا رینگی کمک بگیرید. این محصول جزو  اتصالات پرمصرف در نصب اعلایم ترافیکی در خیابان ها می باشد.

تعداد مناسب برای هر یک از تجهیزات ترافیکی :

  • استوانه ترافیکی :۳ عدد
  • سرعتگیر های ۳۳ × ۹۰ : ۶ عدد
  • سرعت گیر  ۵۰ × ۶۰ : ۴ عدد
  • سرعت گیر های ۲۵ × ۳۰ : ۴ عدد
  • کار استاپر های معمولی : ۲ عدد

مشخصات فنی پیچ و رولپلاک ترافیکی | پیچ استاپر | رول بولت

40
شما هم می توانید در مورد این کالا نظر بدهید

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. اگر این محصول را قبلا خریده باشید، نظر شما به عنوان مالک محصول ثبت خواهد شد.

افزودن نظر جدید

پرسش ها

برای ثبت پرسش ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.